Amikor mindkét fél azonos értékeket képvisel, akkor a közös munka ötlete sokszor magától értetődő és természetes folyamat.
Mondhatni, hogy hasonló könnyedséggel kezdődött Rakonczai Imrével a közös együttműködésünk, hiszen nagyon sok aspektusból tekintve hasonló ízlésű és azonos célcsoportot szólítunk meg.


Számunkra kimondottan fontos, hogy az együttműködő partnerünk számára a Canissi viselése ne egy fajta „szerep” legyen hanem az önazonossághoz és a saját stílusához illeszkedjen. Az első perctől kimondottan könnyű dolgunk volt, hiszen Imre személyiségének köszönhetően a közös munka mindig gördülékenyen és könnyedén halad.


Sokak számára nem kell Imrét bemutatni, hiszen a hazai szórakoztató zeneipar kiemelt és közkedvelt művésze. Ő az az előadó, akinek személyisége hihetetlenül hat a közönségre és akinek erős, kohéziós ereje van. Amire ebben az időkben kimondottan szüksége van a közönségnek és az embereknek.
Az üzleti szférában mozgók körében jól ismert, hiszen köztudottan legnagyobb kedvelői ezekből a körökből kerülnek ki.


Rakonczai Imrét idézve, tökéletesen körvonalazódnak azok az elvek és érték, szemléletek, amely által Imre és a Canissi hiteles együttműködést tudhat a magáénak:


„Számomra az eleganciát leginkább az ing jelenti. Jellemző rám, hogy a sportos, laza elegancia híve vagyok. Fontos szempont számomra a személyre szabottság élménye. Azt gondolom, hogy ettől válik valami igazán exkluzívvá. Ugyanakkor a közös bennem és a Canissiben egyaránt, hogy az exkluzív, minőségi élményre törekeszünk, amelyet az ügyfeleink igényeihez formálunk, viszont végig önazonosak maradunk. „


Imre szavai rávilágítanak a közös munka legfontosabb kulcs momentumára, amely nem más, mint egy irányba, azonos célokkal, és kifinomult ízléssel előre haladva, segíteni és emelni egymást. Akik ismerik a Canissi hitvallását és Kanizsai Szilvia személyiségét, azok pontosan tudják, hogy a Canissi a közös értékek létrehozásában és a csapat szellemben hisz.