Szeptember, avagy a pastel color blocking hónapja

A divatszakma egyik legfontosabb hónapja a szeptember. Hiszen újra felfrissülnek és megújulnak a kollekciók, a szín és fazon trendek. Ilyenkor egy lépéssel mindig előrébb járunk és exkluzív betekintést nyújtunk az idei ősz Canissi méretes kollekciójába.

Méretes szabóságként nem csak méretes öltönyöket, méretes zakókat és ingeket készítünk. A személyre szabott igények kiszolgálása mellett fontos szempont, hogy irányt mutassunk a klasszikus elegancia kedvelői számára. Ennek apropóján létrehoztuk webshopunkat, ahol elérhető az általunk megálmodott limitált kollekciónak azon darabjai, amely a kifinomult ízlés, a kifejező színek és olasz életérzés jegyében születtek.

A kollekciót a klasszikus sötétkék, light blue, lazac szín, világos bordó, arany barna és a kockás minta jellemzi. Friss, fiatalos és lendületes hatást kölcsönöznek a darabok, ugyanakkor a szabásmintát és fazonokat tekintve a klasszikus elegancia jegyének hordozói. Az önkifejezés, a stílus és a játékosság lenyomata a COLOR BLOCKING kollekció.

Azon férfiaknak készült, akik vágynak az új lendületre, szeretnék a színeket beépíteni a mindennapjaikba és akik hisznek a stílus önkifejező erejében.