Barion Pixel

Canissi Ajándékutalvány méretre készített sportzakó

Rakonczai Imre a Canissi-ről: „Amit igazán szeretek a Canissi-ben, hogy a csapat rögtön ráérzett a stílusomra! Olyan sportzakókat és öltönyöket készítenek, amiket örömmel veszek fel a rendezvényeimen. Kedvencem az elegáns stílus ötvözése a sportossal.”

Ajándékozza meg szeretteit, barátait, kollégáit a méretre készített, saját monogrammal ellátott sportzakó élményével. 

Egyedi élmény, mely az ajándékozottját elrepíti a világba, ahol az idő lelassul és csak Ő számít. Ugye Önnek is ismerős, hogy egy pihentető kávézás milyen sokat számít rohanó világunkban? Magabiztosságot és a nyugalom érzetét kelti. Új ötleteket, s akár világmegmentő gondolatokat indít el. 

Ez az, amit a Canissi nyújt! 

Privát időpont keretében juttatjuk el a vásárlás új dimenziójába, ahol a kávé arany tálcán érkezik. 

Adja meg az élményt Szerettének, hogy úgy érezze magát, mint aki Amalfi partjain töltött el egy titkos órát!

Megajándékozottja a Canissi nemzetközi anyagkínálatból választhat 435.000 Ft értékben. (Az összeg tartalmaz egyszeri szerkesztési díjat, melynek ára 30.000 Ft)

A Canissi olasz, angol és német nemzetközi anyagkínálatát 2017 óta folyamatosan bővíti. 

Válasszon a legkiválóbb, legnemesebb limitált prémium anyagaink közül: 100% kasmír, Tweed vagy 100% gyapjú (Super 100’S, Super 110 ‘S, Super 120 ‘S, Super 130 ‘S Super 140 ‘S, Super 150 ‘S) anyagaink közül. 

Amennyiben szeretne szövet kötésű elegáns vouchert is, az ingyenes e-voucheren felül annak díja 5.990 Ft.

Miért tökéletes ajándék a Canissi sportzakó utalvány?

Semmi sem nyújthat olyan tökéletes érzést, mint egy, a saját méretei alapján elkészített sportzakó. Ezzel a Canissi élménnyel Ön egy méretre készített sportzakót ajándékoz, melybe az ajándékozott monogramját is belehímezzük, ezzel vállik igazán egyedivé a sportzakó, melyet a legjobb minőségű anyagokból készítünk el. 

Az ajándékutalvány felhasználása időpontfoglaláshoz kötött, ahol levesszük profi szabásmestereinkkel az ajándékozott méreteit, emellett segítünk stílustanácsadással, szövet-és fazonválasztással kapcsolatban. Több, mint 100 anyagunk közül, biztosan megtaláljuk azt, mely személyiségét leginkább tükrözi.

Mit tartalmaz az ajándékutalvány?

  • egy darab méretre készített sportzakót az utalvány értékében
  • egy 60 perces konzultációt stílustanácsadással és méréssel egybekötve
  • második találkozót, ahol ellenőrizzük és tökéletesítjük a sportzakót
  • egy szabásmintát, melyet az ajándékozott a jövőben bármikor fel tud nálunk használni, innentől kezdve, ha nem változik a testalkata elég csak anyagot választania
  • fizikai vagy e-utalványt, mely testre szabható az Ön igényei szerint

Amennyiben már van meglévő szabásmintája egy korábbi rendelésből, kérem vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot. Ha Scabal, Drago, Loro Piana, Holland and Sherry vagy Vitale Barberies anyagot szeretne megajándékozottjának választani kérje egyedi ajánlatunkat.

Az ajándékutalvány felhasználása a kiállítás dátumától számított 6 hónapon belül használható fel!

X

Töltse ki űrlapunkat és mi megajándékozzuk egy online katalógussal!

Ajándékozza meg szeretteit canissi élménnyel!