2021 őszén a Hungexpo az utóbbi évek leggrandiózusabb eseményének adott otthont.

Az „Egy a természettel vadászati és természeti világkiállítás” a természet szépségei és vadászszakmai érdekességek mellett számtalan programot és élmény kínált a hatalmas számban kilátogató vendégközönségének.

A Canissi szabóság igazán különleges felkérést kapott a szervezőktől, egy vadász divatkollekció tervezését és bemutatását vállaltuk el, ami új, stílusos perspektívában mutatja be a tradíciókban gazdag irányzatot.

A női és férfi kollekció minden egyes darabja a legmagasabb minőségű tweed anyagokból készült, egyedi alcantara kidolgozásokkal. A kollekcióban bársony és kasmír alapanyagú női és férfi télikabátok is helyet kaptak, amik egy szemvillantás alatt a tél igazi slágerévé váltak. Az utcai viselet mellett szakmaibb, vadászathoz ajánlott, de funkcionális darabokat is bemutattunk.

A nagysikerű divatbemutatóhoz a sminket Pető Detti makeup csapata készítette, a modellek csodás frizuráit pedig Hajas László és Hajda Nóra álmodta meg.

A 3 napos rendezvényre meghívást kaptak a Canissi ügyfelei is, akik a meghívást számtalan kiváló minőségű fényképpel hálálták meg. Ezúton is köszönjük nekik!

2022-ben is azon munkálkodunk, hogy olyan hazai tradíciókat tölthessünk meg stílussal, amik igazi, hamisítatlan értékeket képviselnek mindannyiunk számára.