Zokni kultusz

A férfi öltözködés az anyagválasztáson, a mintákon és a kiegészítők gondos megválasztásának alapszik. Ha szeretnénk ”kirúgni a hámból” a legkézenfekvőbb, ha a kiegészítők kimeríthetetlen tárházát használjuk. A sor tényleg végeláthatatlan, a határoknak csak a jó ízlés szabhat határt.

photo press

A mai „díszvendégünk” a zokni. Az elmúlt években erős kultusz és egyre nagyobb rajongó tábor övezte. Egyfajta önkifejezési formává nőtte ki magát a zokni kultúra, amely által számtalan közvetíthetünk magunkról a világnak. Ezért is fontos, hogy a hozzánk és a ruhatárunkhoz legilleszkedőbb színeket és mintákat válasszuk belőle.

A tárház sokszínű és ebben a sokszínűségben néha nem egyszerű eligazodni. Hiszen a merész zoknikat hordani tudni kell!

Összegyűjtöttünk 3 tanácsot, amely segíthet a tökéletes párosításokban!

Photo press

Legyen a megjelenés sztárja a zokni!

Ami annyit takar, hogy az amúgy mindennapi klasszikus megjelenést egy élénk, merész színű zoknival bolondítjuk meg. Például a szürke öltönyhöz tökéletesen passzol egy mustársárga zokni, a sötétkék öltönyhöz egy élénkebb bordót ajánlunk. Ez által kicsit lázadhatunk és abszolút kitűnhetünk a tömegből.

Photo press

A nyakkendő találkozása a zoknival

Mindannyian az egyensúlyra törekszünk. Legyen szó a magánéletünkről vagy a karrierünkről, az öltözködést említve az élen. Kevés harmonikusabb dolgot tudunk elképzelni annál, amikor egy úriember nyakkendője színben, vagy mintában azonos a zoknijával. Ha szeretnénk kimutatni, hogy számunkra fontosak a részletek, akkor a lehető legjobbat választjuk.

Photo press

Az erős minta

Mindenki ismer olyan embert, akinek az öltözködési stílusa merész. Általában az összhatás nagyon erős, de egyből fel is figyelünk rá. Ha az illető stílusát tovább figyeljük, rájövünk, hogy minden apró részlet összhangban van egymással. Még az is, ami elsőre nem oda illő. Ilyen a nagyon mintás és bohókás zokni. Látszólag semmi keresnivalója ott, de ha kellő stílus érzékkel nyúlunk hozzá, az eredmény felejthetetlen.

photo press