fbpx


A stílus bennünk van – Újévi köszöntő



Sokaknak ismerős lehet az a kijelentés, miszerint az igazi stílus ismérve, ha az nem csak másoknak szól. Hanem amikor egymagunk vagyunk, akkor is a legjobbat szeretnénk kihozni magunkból.

Fogalmazhatunk úgy is, hogy a stílus esszenciája bennünk keresendő. Az erre való hajlamon és szokásokon bizony dolgozni kell. Senki sem születik teljesen „készen” és mindig lehet jobb és mégjobb. Napjainkban az elegancia és a jól öltözöttség egyenlő a mindennemű önkifejezéssel. Általa kommunikálunk és alkotunk véleményt a világról, a környezetünkről, és ami a legfontosabb, hogy a rólunk alkotott képet is az öltözködésünk által alakítjuk.

anothonyhopkins stilus

Sok ember szerint a ruha nem fontos, vagy nem lehet megítélni elsőre egy személyt a ruházata alapján. Viszont az elegancia, a stílus, az ápoltság jegyeihez olyan tulajdonságokra van szükség, amelyek hajszálnyi különbséget érzékeltetnek és sugallanak. Különbséget a mindennapi és a kitűnő között. Rendszerint a jól öltözöttség és a lenyűgöző összeállítások mögött, olyan személyiségi tulajdonságok állnak, mint az önbizalom, önazonosság, céltudatosság, kitartás, kiforrott ízlés és a minőség igényére való törekvés. A legfontosabb, hogy a férfi aki ezt az utat járja és megtalálja a saját hangját a világban az a környezetének, a munkásságának és a szeretteinek is a maximumot adja magából. Hiszen a környezetünket mi alakítjuk és formáljuk a mintáinkra.

Sikerekben gazdag Új Évet Kívánunk Mindenkinek! Formáljuk együtt a környezetünket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0