fbpx


Az Oxygen Wellness Naphegy is Canissibe öltözött!



A Canissi Szabóság és az Oxygen Wellness Naphegy közötti együttműködés révén, minden egyes dolgozó a Canissi Szabóság által méretre készített formaruhát viseli. Egyforma megjelenésük nemcsak az összetartozás erejét szimbolizálja, hanem kiemeli a munkatársak elkötelezettségét is, hogy nap mint nap egy csapatként dolgozzanak azért, hogy kifogástalan szolgáltatást nyújtsanak a Naphegy vendégeinek. 

IMG 9805 scaled
Az Oxygen Wellness Naphegy Budapest egyik legexkluzívabb fitness terme, amely több ezer négyzetméteren kínálja magas színvonalú és széleskörű fitness-wellness-masszázs szolgáltatásait.

A formaruha jelentősége

Az egységes munkaruházat évtizedek óta meghatározó szerepet játszik számos iparágban. A formaruhák sokkal többet jelentenek, mint egyszerű ruhadarabok a munkavégzéshez. Ezek a ruhák egy vállalat identitásának, kultúrájának és elkötelezettségének szimbólumai. A formaruha a leghatékonyabb marketingeszköz, amely egységet és összetartozást teremt a dolgozók között, miközben egyértelműen megkülönbözteti a céget más versenytársaktól. A formaruhán a cég logója és színei szerepelnek, amivel erősíthető a vállalat azonosítása és a vásárlók/vendégek is jobban felismerik a céget, amikor az alkalmazottakat formaruhában látják, ami különösen hasznos lehet olyan iparágakban, ahol fontosak a visszatérő üzleti kapcsolatok. A formaruhák használata azt sugallja, hogy a cég törődik a megjelenésével, mely nem csupán az ügyfelek szemében mutat professzionalizmust, hanem a munkavállalók számára is büszkeségforrás lehet. Az egyenruha viselése megerősíti a munkatársak közösséghez és vállalathoz tartozó érzését, továbbá megteremti közöttük az egység és egyenlőség érzetét is, mely segíthet létrehozni egy támogatóbb munkahelyi kultúrát.

oxygen canissi 2 scaled
oxygen canissi 7 scaled

Az egyenruha további praktikus előnyökkel is járhat. Az Oxygen Wellness Naphegy példáján keresztül láthatjuk, hogy a méretre készített formaruhák kényelmesek és funkcionálisak a munkavégzés során. Ezek a ruhák általában könnyen tisztíthatók és tartósak, ami csökkentheti az alkalmazottak személyes ruháira fordított költségeit. A Canissi Szabóság örömmel tett eleget a felkérésnek, hogy a Naphegy vezetői által megálmodott formaruhákat, az általuk kiválasztott minőségi szövetekből, egyéni méretekre szabva elkészítse. A tervezés és kivitelezés időigényes folyamat, ami végig a megbízó visszajelzései mellett történik, hiszen ilyenkor is a tökéletességre törekszünk. A tervezési folyamat során a stílus, a formavilág, a színpaletta és az anyaghasználat meghatározása mellett, a legfontosabb az időtlenség és a kényelem, hogy a munkavállalók hosszú éveken keresztül, minden nap örömmel viseljék saját formaruhájukat!

IMG 9804 scaled
oxygen canissi 20 scaled

Következésképpen, számos előnye van annak, ha az alkalmazottak egységes formaruhát viselnek. A professzionális megjelenéstől a márkaismertség előmozdításán, a biztonság és higiénia javításán keresztül, a munkaruházat sok vállalkozás számára értékes eszköz lehet. Minden dolgozónak egyforma munkaruhát biztosítani segít az egyenlőség és a csapatmunka érzésének kialakításában, amely mind az alkalmazottak, mind a vállalat számára előnyös.

A Canissi Szabóság Csapata szívesen segít megtervezni és elkészíteni bármilyen típusú, elegáns céges formaruhát, egyedi elképzelések alapján! Keress minket bizalommal!

Címkék: , , , , ,




Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0