fbpx


Nyár és boldogság – Esküvői stílus II.



Az élet lüktetése, pezsgése, a pillanatok vibráló vonzása, ízek, illatok, nyár. A legtökéletesebb kombinációja minden jónak, egyszóval tökéletes háttér nagy döntések meghozatalához és még tökéletesebb révbeéréshez. Nagy nap, új életet és új fejezetet – így kezdődik. Illetve nem. Még hamarabb, már a tervezésnél elindul az a bizonyos közös út.

A Canissinél ismerjük a kezdeti idegességet, azt a furcsa és felfokozott, örömteli állapotot, amikor az álmok valóra válnak. A hölgyek a tökéletes fehér ruhát keresik, a urak a megfelelő öltözéket, a tökéletes, személyre szabott öltönyt. Számtalan boldog pillanatban lehettünk részesei annak az örömteli momentumnak, amikor egy egyedi bespoke, vagy made to measure öltöny lett egy ceremónia igazi kulcsmotívuma, megadta azt a bizonyos megmagyarázhatatlan pluszt. Hogyan lehetséges ez? Figyelünk a részletekre, így a ceremónia hangulatát, a helyszínt és a menyasszonyi ruhát alapul véve mégis a vőlegény kívánságaiból, személyiségéből inspirálódva készítjük el az egyedi esküvői öltönyét. Exkluzív élménnyé tesszük a tervezés és a kivitelezés folyamatát, miközben tanácsainkkal és szakértőinkkel kísérjük át az esküvői előkészületek forgatagán.

nyar es boldogsag eskuvoi stilus ii 3

Tökéletes helyszín

Milyen stílusú legyen? Közel legyen, de mégsem túl közel? Legyen szállás vagy transzfer? Rengeteg szempont, amiből egyre több és több lesz, amikor esküvői helyszínt keresünk. Ebben a nehéz helyzetben lehet tökéletes megoldás a Prónay-kastély, amely ideális távolságban van: Budapesthez és a reptérhez is közel fekszik. Egy 19. századi kastély a 21. század minden kényelmével. Elegáns, exkluzív, feledhetetlen. Miért? Nemcsak a kastély, de a kastély körüli tér is egyedi és lebilincselő: gyönyörű park, tisztavízű dísztó, kis sziget a tavacskában. Innen biztosan nem akarunk hazamenni és nem is kell: minden esküvő kizárólagos és zártkörű esemény szállással, és persze nászutas lakosztállyal.

nyar es boldogsag eskuvoi stilus ii 2

Alkalomhoz a részletek

Ha már megvan a helyszín, a stílus, az a bizonyos vezérfonal, ami köré épül az esküvő, akkor következik az újabb nagyon fontos kérdéskör: hogyan öltöztetjük fel a teret? Az esküvői dekoráció különleges műfaj, egy mennyasszonynál akár a legérzékenyebb ponttá is válhat egy jól vagy rosszul megválasztott virágdísz. A Fleur & Ballon Dekor csapata a legnagyobb körültekintéssel tervezi meg és állítja össze az esküvő teljes díszítését. A virágkötőt, dekoratőrt, gyakorlati megoldóembereket magába foglaló csapat nemcsak felméri az egyedi igényeket, de megvalósításban túl is szárnyalja azokat. Stílusos, komplex, utánozhatatlanul különleges környezetet teremtenek, melyben minden egyes részlet a legmesszebbmenőkig stimmel.

page5image1088208

Plusz egy kísérő: a ceremóniamester

Lehet elveszni a pillanatban, miközben 150 kíváncsi szempár nézi, hogy mi lesz a következő lépés? Igen. Lehet és kell is, hiszen jó eséllyel megismételhetetlen az élmény. Ekkor azonban jól jön egy olyan segítő, aki ismeri az ifjú párt, az esemény forgatókönyvét személyre tudja szabni és képes bánni a vendégsereg egyre növekvő energiaszintjével. Herendi Gábor ceremóniamester, szertartásvezető és esküvőrendező egy személyben, aki úgy érti az esküvők világát, mint kevesen. A szakmája szerelmese, a bonyolult és váratlan helyzetek virtuóz karmestere, aki nemcsak értő figyelemmel fordul az ifjú pár és kérései felé, de kreatív ötleteivel gondoskodik arról, hogy esküvőjük egyedi és feledhetetlen legyen.

4 1

Még egy különleges hang

Az exkluzív öltözék, a helyszín, a hangulat: egy esküvőn minden a boldogságról szól. Mint számos dal, ami ilyenkor felcsendül. És mitől jön a plusz libabőr? Attól a hangtól, amit hallani élmény, ami az élőzene semmivel össze nem hasonlítható varázsát adja. Haddad Henrik ‘Ricky’ már két évtizede énekel, és a leginkább akkor érzi magát jól, amikor zenekarával egy-egy különleges eseménynek adhatja meg a hangulatát. Olyan előadó, aki ismeri az igazi közönségkedvenceket, táncol és táncoltat, de a személyre szabott, egyedi balladáktól sem riad vissza. Megalapozza a hangulatot és nem hagyja leülni.

5




Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0