fbpx


Téli anyag trendek



A tél egyenlőre marad és nem megy sehová. Még pár hónapig biztosan nem. Amikor ezeket a sorokat írjuk a Budapesti utcákon hideg szél fúj és borús az ég. Csak a forró kávé és a jó meleg tea segíthet, ami egyébként isteni a Canissi Szabóság üzletében. Így nincs nehéz dolgunk.

 

meretes ing 1

cof

Arra a döntésre jutottunk, hogy a környezeti adottságok és az időjárás abszolút megalapoz egy téli öltöny trend ajánlót. Mivel a klasszikus eleganciának van egy olyan kellemes tulajdonsága, hogy nem rohan a trendek után és a trendek sem rohannak utána.

Mi mégis szeretünk különbözőek lenni és újítóan hatni. Összegyűjtöttük azokat az amúgy limitált anyagokat, amelyek a fakó napokba is színt képesek varázsolni.

Vagy, egyszerűen színt képesek vinni egy adott környezetbe, egy jól szabott öltöny által. Mert bizony a külső hatások formálják a dolgos napjainkat, a környezetet és magunkat. Hisz mi más is lenne az elegancia definíciója, ha nem ez?

Számunkra minden további nélkül ezt is jelenti.

Összegyűjtöttük azokat az anyagokat, amelyek a leginspirálóbban hatnak ránk és ez által talán az Úriemberekre is. Először is engedjék meg, hogy bevalljuk, korántsem szokványos anyagokról van szó. A legjobb olasz és angol anyagok tárházából valók, ahogyan a visszafogottabb testvéreik is. Viszont egy dologban különböznek: azoknak a férfiaknak készültek, akik szeretnének a komfortzónájukból kileskelődni, vagy esetleg már meg is tették és ugyanúgy keresik a kihívásokat, ahogyan mi.

Kalandra és képzelőerőre fel!

meretes szabosag 1

budapesti szabosag

meretes oltony 1

olasz anyagok

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0