Barion Pixel

A stílus beszél helyettünk,
az elegancia bemutat minket

Life is about you!

Erőt sugárzó, tökéletes vonalvezetésű stílusos önkifejezés.

A Canissi Made To Measure és Bespoke öltöny a művészeti precizitás megtestesítője. Testalkata  alapján segítünk kiválasztani az Ön számára legelőnyösebb öltöny készítési technológiát. 

A méretes szabóságok és a hagyományos boltok között a különbség: a személyre szabott, exkluzív élmény. 

A Canissi öltöny minden részlete személyre szabott. Számunkra a legfontosabb elv, hogy a hozzánk látogató ügyfelek részesüljenek A Canissi személyre szabott, exkluzív élményében. Ez rólad szól! A Canissi Szabóságnál otthon érezheted magad. Közelebb visszük a stílust, az eleganciát és a divatot a hozzánk betérőkhöz. Élménnyé tesszük az öltözködés akár legegyszerűbb formáját is, hiszen nálunk az idő lelassul és csak a vendég számít. Nem csak minőségi öltönyt vagy inget talál nálunk, hanem az élményt is, amely által többet tudhat meg magáról.

Az Ön ideje érték! – Nálunk Mindenki egy történet

  1. A több ezer anyag és színválaszték közül, és az Ön előnyeihez legjobban illeszkedő fazont kiválasztjuk. Ezt követően precíz méretvétel következik a tökéletes végeredmény érdekében. 

  2. Közösen megálmodjuk az öltöny részleteit, a személyiségéhez és igényeihez szabva. (zseb, mandzsetta, bélés, gombok)

     

  3. A próbák alkalmával félkész öltönyét közösen kielemezzük és az utolsó lépések és igazítások következnek, amelynek köszönhetően öltönye tökéletesen fog illeszkedni Önhöz. 

Made to Measure

A made to measure esetén több ikonikus fazonunkból választunk egy, az Ön testalkatához legjobban illőt alakít. A gondosan elkészített öltönyre megéri várni, mert tökéletesen Önre lesz szabva és egy életen át elkíséri. Testalkatától függően készítünk egy félkész próbát a kiválasztott anyagból, majd 2-3 próba szükséges a tökéletes végeredményért.

Szeretjük a kihívásokat és az egyedi testalkatokat, ha Ön testépítő és szeretne egy szép öltönyt az sem jelent számunkra akadályt.

Bespoke

A bespoke a szabóság Mona Lisa-ja. A bespoke öltöny esetében az Ön testalkata alapján készítünk vászonból egy próbaöltönyt, melyet a próba alkalmával az Ön testére igazítunk majd elkészítjük a kiválasztott anyagból a kész öltönyét. 

Az öltönyök a legmagasabb szakmai tudással készülnek: a mellvászon pikírozzással a zakó és a nadrág pedig ragasztások nélkül. Magyar szabóink tökéletesen alkalmazzák az olasz szabászati hagyományokat, lehetőség van a nápolyi váll kidolgozására.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Már ügyfelünk ?
Keresse CANISSI VIP szolgáltatásunkat !

X

Töltse ki űrlapunkat és mi megajándékozzuk egy online katalógussal!

Ajándékozza meg szeretteit canissi élménnyel!