Barion Pixel

Egyedi méretre készített Bespoke és Made to Measure öltönyök

Made to Measure vagy Bespoke technológiával, angol és olasz prémium minőségű szövetekből készítjük el személyre szabott, egyedi öltönyödet, mely minden egyes részletében tökéletesen igazodik a méreteidhez. 

Igazán egyedülálló öltönyt szeretnél?

A Canissi Made To Measure és Bespoke ruhadarab a művészi precizitás megtestesítője. Testalkatod alapján segítünk kiválasztani a számodra legelőnyösebb készítési technológiát.

Az öltöny kinézetét három alapvető dolog határozza meg: a szövet minősége, az öltöny szabása és a varrástechnológia módja. A Canissi öltöny minden részlete személyre szabott. Te vagy a fókuszban! A Canissi Szabóságnál otthon érezheted magad. Élménnyé tesszük az öltözködés akár legegyszerűbb formáját is, hiszen nálunk az idő lelassul és csak a vendég számít!

Kiknek ajánljuk a méretre készített öltönyöket?

A méretre készített öltöny, kiváló választás üzletembereknek és vezető pozícióban dolgozóknak, akik első benyomásra is elegáns megjelenést szeretnének biztosítani. Emellett azoknak is ajánljuk, akik fontos eseményre készülnek, mint például esküvő vagy gála, hiszen egyedi öltönyük garantáltan kiemeli majd őket a tömegből. Továbbá azok számára is ideális választás, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és az egyedi stílust.

Hogyan készítjük el az álom öltönyödet?

Nálunk Mindenki egy történet!

 1. Személyes igényeidhez kiválasztjuk a több ezer világhírű anyag és színválaszték közül a legszebbet, majd meghatározzuk a testalkatodhoz legelőnyösebben illeszkedő fazont. Ezt követően precíz méretvétel következik a tökéletes végeredmény érdekében. 
 2. A részletek személyre szabásával teheted igazán egyedivé méretre készített öltönyödet. A rever formája nagyban meghatározza álmaid öltönyének stílusát, az egyedi névre szóló bélés, a kagyló gombok pedig még személyesebbé teszik a stílusjegyeket.
 3. A próbák alkalmával félkész öltönyödet közösen kielemezzük, a precíz kialakításoknak köszönhetően pedig a végleges forma tökéletesen fog illeszkedni hozzád. Az első félkész próba 4-6 hét múlva esedékes.
 4. Az utolsó próba alkalmával még elvégezzük a szükséges végső igazításokat, így összességében a megrendeléstől számítva 6-8 hét múlva átveheted álmaid öltönyét.

Milyen anyagokat ajánlunk?

Szabóságunk a legnevesebb angol és olasz prémium minőségű, világhírű anyagmárkákkal dolgozik. Megtalálható nálunk a Scabal, a Loro Piana, a Holland & Sherry és más neves márkák anyagkínálata is. Több ezer anyag közül választhatsz stílusodnak megfelelően az S’100 anyagminőségtől a S’200 anyagminőségig terjedőleg a lefinomabb anyagokat fogjuk neked ajánlani.

Szabász Mesterünk és Kanizsai Szilvia tervezőnk gondos figyelemmel segítenek neked kiválasztani az alkalomhoz és a testalkatodhoz illő anyagot. Az anyagok exkluzivitását növeli a selyem, a kasmír vagy a len. Ezek kombinációi teszik egyedi öltönyödet és annak esését igazán egyedülállóvá.

Minden részletet a Te elképzeléseid szerint alakítunk!

Szabóságunkban lehetőséged nyílik kiválasztani az anyagokat, gombokat és felvételre kerülnek a méreteid, olyan részletességgel, mint a vállak lejtése, a hát domborulata és az esetleges karhosszúságbeli különbségek. Kizárólag minőségi természetes alapanyagokkal dolgozunk: a gyapjú, a len, a kasmír, a selyem mind olyan matériák, amelyek lehetővé teszik, hogy ruhadarabjaink hosszú éveken át megőrizzék eleganciájukat és időtálló megjelenésüket.

Legkedveltebb szövet márkáink a Scabal, Loro Piana, valamint a Holland & Sherry. Az első félkész próba után még néhány végső igazítás szükséges mielőtt átveheted az egyedi méreteidnek megfelelően elkészített Canissi darabodat, melyeket további személyes részletekkel is gazdagíthatsz: hímzett monogrammal, aláírással vagy akár az esküvő dátumával is.

Segítségünkkel olyan személyre szabott kapszulakollekciót hozzunk létre, melynek minden darabja remekül kombinálható egymással. Legyen szó egy különleges alkalmi ruháról, egy elegáns üzleti öltözékről, egy kabátról vagy bármilyen hétköznapi viseletről, a Canissi Bespoke Atelier minden részletre odafigyel.

Canissi szabóság anyagminta
Canissi szabóság anyagminta

Prémium anyagaink közül választhatsz!

 • Mindmáig a kék vagy szürke alapon fehér tűcsíkozás az igazi klasszikus minta. A közkedvelt maffia csíkos öltöny Londonban például a brókerek, az ügyvédek, a politikusok állandó viselete, de a Canissi limitált kollekciójában is újra meg újra felbukkan.
 • Az egyszínű, sötétkék öltöny az üzleti világ legkedveltebb színe, mely alap darabja lehet az öltözködésednek, valamint remek szín választás a stílusod kialakításához. Diplomáciai megjelenésekre, üzleti találkozókra vagy akár egy esküvőre is tökéletes.
 • A tűhegymintás anyag szürke és kék árnyalatban szintén klasszikus. Ez a minta a csíkos kivitelezéshez képest kevésbé feltűnő.
 • A kétsoros öltönyök hagyományosan krétacsíkos anyagból készülnek. A mintát a harmincas években az akkor walesi herceg, a későbbi VIII. Edward tette népszerűvé.
 • A magyarul Eszterházy-kockásnak nevezett mintát, Angliában a walesi hercegről nevezték el (Prince of Wales check). Hívják „glen-check”-nek is, mert vékony színes vonalak kockázzák a Glen-Urquhart-kockás alapot. Ilyenfajta mintákat a Skóciában letelepedett angol nagybirtokosok számára terveztek. Ebből az anyagból nem az üzleti életben viselt, hanem hétvégékre szánt, sportosabb öltönyöket készítünk.

A szövetek minősége

A szövetek minőségét egy különleges osztályozási rendszerrel mérik, amelyet S’ számokkal jelölnek. Ez a szám az adott szövet átmérőjét és hosszát fejezi ki és meghatározza a szövet minőségét és értékét. Az osztályozás skálája 100 és 200 között mozog, ahol magasabb számok egy finomabb, ugyanakkor kényesebb és drágább szövetet jelentenek.

Az S’ számok jelentése:

 • Super 100’S-130’S: Kiváló minőségű szövet, ideális mindennapi viseletre. Tartós és megfelelően finom.
 • Super 130’S-150’S: Elegánsabb alkalmakra ajánlott, például esküvőkre vagy ünnepi eseményekre. Kézzel érezhetően finom és presztízzsel bír, azonban ennek megfelelően magasabb árkategóriába tartozik.
 • Super 180’S-200’S: Különleges alkalmakhoz illő, légies és szinte lebegő viselet. Ajánlott azoknak, akiknek fontos a kifinomult megjelenés. Azonban túlsúlyos személyeknek nem javasolt.

A szövetek súlyát grammban mérik, ami meghatározza, hogy nyári vagy téli viseletre alkalmasak. A nyári szövetek súlya általában 200-250 gramm között van, míg a téli szöveteké meghaladja a 280 grammot. Szövetkabátoknál a grammsúly általában 450-500 gramm körül kezdődik. Az optimális szövetválasztás érdekében Kanizsai Szilvia tervezőnk személyre szabottan segít kiválasztani a megfelelő minőséget és súlyt, hogy megjelenésed mindig tökéletes legyen.

Milyen technológiával dolgozunk?

Canissi az egyedi méretre készített ruhák hagyományos szabászati eljárásaira alapozva, a Made To Measure segítségével lehetővé teszi számodra, hogy széles választékban tervezd meg a mindennapi és alkalmi ruháidat és számos újító elem és részlet személyre szabásával tedd őket igazán egyedivé.

Made to Measure

A „made to measure” szolgáltatásunk során, ikonikus fazonjaink egyedi szabásmintájából választhatod ki a leginkább hozzád illő stílust, a számodra legkedvesebb prémium minőségű angol és olasz szöveteket és mi személyre szabottan elkészítjük neked. A készülő ruhadarabod minden részletét, a zsebektől a gombokon át, a cérna színéig, te választhatod ki, így garantáljuk az egyediséget. A legelső félkész próba után, még további 2-3 próba szükséges a tökéletes végeredmény eléréséhez. A gondosan elkészített ruhadarab valóban megéri a várakozást, mivel teljesen a te testalkatodra lesz szabva, és hosszú éveken át elkísér.

Bespoke

A bespoke technológia a minőségre, részletgazdagságra és egyedi illeszkedésre helyezi a hangsúlyt. Először egy próbaöltönyt készítünk, amelyet az alakodra igazítunk. Ezután, a kiválasztott anyagból és részletekből kézzel készítjük el a végső öltönyt, figyelembe véve a testalkatod egyediségét és a személyiségedet. A bespoke öltönyök a legmagasabb szakmai tudással készülnek: a mellvászon pikírozással a zakó és a nadrág pedig ragasztások nélkül. Magyar szabóink tökéletesen alkalmazzák az olasz szabászati hagyományokat, többek között lehetőség van a nápolyi váll kidolgozására is.

Canissi szabóság csapata

Kik vagyunk?

Kanizsai Szilvia tervezőnk egy igazi művész, akinek kezei alatt a ruhák mesterművekké válnak. Kreativitása és szakértelme egyedülálló és minden darab, amit elkészít Csapatával, tükrözni fogja az egyéniségedet. Szabász Mestereink több, mint három évtizede szentelik munkájukat a nők és férfiak elegáns öltözködésének és büszkék vagyunk arra, hogy olyan egyedi, méretre készített darabokat alkotunk, amelyek kiemelik viselőjük egyéniségét.

Ismerj meg minket

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Canissi férfi Iconok

Bármikor elérhető kollekciónk legkedveltebb darabjai

Nincs ötleted?

Nézd meg ikonikus kollekciónkat és inspirálódj!

Ügyfeleink visszajelzései

Az, hogy egy ilyen színvonalú szabóság első osztályú anyagokból dolgozik, és ismeri a legújabb trendeket: szinte alapkövetelmény. Én azonban, mint nem is annyira új ügyfelük, nem erről szeretnék szólni. Engem sokkal inkább megfogott az a kedvesség, segítőkészség, rugalmasság és bizalom, amivel itt találkoztam. Komolyan veszik az ügyfeleknek szóló személyes tanácsadást és mindig megtalálják a megfelelő megoldást. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Toma Attila

Ha valóban az egyedire vágysz és nem elégszel meg az átlagossal, akkor ide érdemes betérned. Személyre szabott stílustanács mellett bővítheted ruhatáradat igazán minőségi darabokkal. Vendégként – mosolygósan- fogadnak, de az sem lehetetlen, hogy baráttá válsz. Szerintem Te is erre vágysz ?

Horváth József

Kedves Szilvia! Ígértem, hogy jelentkezem, amint felavattam új frakkomat, amit az Ön közreműködésével készíttettem. Ez most megtörtént, amikor hivatalos minőségemben vettem részt pápai misén a Szent Péter-bazilikában. Jelentem a frakk tökéletesen „működik”.

Érszegi Márk

Férfi ember nem ír ilyet, más nem volt fel ajánlva.(imádom). Nagyon ajánlom minden eleganciát, igényes ruházatot kedvelő férfi társamnak. Szilvia nagyon kedves, szakmai hozzá állása profi. Ing, öltöny, cipőt, kiegészítők nála magas szinten és kifizethető áron.

Tardi Gábor

Hűvös esőben érkeztem, és jól esett a finom kávé a bársonyos társaságban. A próba ideje hamar elillant, s ahogy kiléptem az ajtón a nap már melegen ragyogott. Valami varázslat történt odakint is, idebent is…

Prekler József

Sok éve ügyfelük vagyok, számos minőségi ruházatot rendeltem már tőlük. A legjobban az tetszik, hogy maximális ügyfélélmény mellett, a legjobb szolgáltatást kaptam! A kedvenc szolgáltatásom az, hogy elegáns inget úgy tudok rendelni, hogy minden méretre készül, és figyelembe vették azt is például hogy a bal karomon egy nagyobb méretű sport órát hordok, és ott bővebb az ing ujja, valamint fel van hímezve az ingujjra a monogramom is. A legjobban azt szeretem, hogy a méretem el van mentve, és nincs szükség minden rendelésnél külön próbálni.
Szívből ajánlom őket mindenkinek!

Juhász Attila

Tökéletes hely arra, hogy egy új elegáns ruhadarab legyen a ruhatárad része, amit mindenki
megcsodál. Ezt elősegíti a hatalmas anyag választék, amiből mindenki talál magának valót és
segítenek abban, hogy egy minőségi ruhadarabbal távozzál. Mindenki a cégnél kedves és segítőkész emiatt biztos, hogy jó terméket kapsz.

Horváth Milán

Nagyon megvagyok elégedve a szolgáltatással és a termékkel, amit a Canissi csapatától kaptam! Esküvőmre csináltattam szmokingot, a hölgyek és a szabók segítőkészek, türelmesek, kedvesek és profik.

M. Márton

Életem első személyre szabott öltönye volt a Canissi-val. Kedves, megbízható és profi munkát
végeznek! Tökéletes lett a végeredmény! Csak ajánlani tudom!!!

Halasi Dominik

Nem is kérdés hogy innentől Kanizsai Szilvinél varratom az ingeimet… feszes, roppanós, finom anyagú ingeket kaptam. Köszönöm szépen!

Schindele Péter

Nagyvonalú elegancia, mértékadó stílus. Az egyik legjobb, hanem a legjobb méretes szabóság!

Neumann Péter

Régen szerettem volna egy TWEED zakót és itt gyönyörűen megcsinálták. Köszönöm

Dr. Óvári Győző

A hely, ahol a tökéletességre való törekvés találkozik a maximális ügyfélélménnyel, mindig jó hozzájuk visszatérni.

Szabó Ervin

Szuper, rugalmas és profi csapat, kifogástalan minőség!

Gótzy András

Elegancia és minőség! Egyedülálló kínálat!

Kovács Péter

Blog

Ügyfeleink visszajelzései

Ha itt belépsz, hagyj fel minden köznapival! (Alighieri Dante nyomán)

Az évek során, amióta Szilviát ismerem, lassan kikristályosodott bennem üzleti filozófiájának lényege, amit a fenti mondatban próbáltam röviden összefoglalni. Elegancia, Érték, Minőség, Exkluzivitás; négy szó, amelyeket egyidejűleg manapság ritkán mondhatunk el valakivel kapcsolatban; főleg akkor nem, ha ez mindenre, amit hivatása keretén belül tesz, megszorítás nélkül érvényesnek kéne lenni, vonatkozzon az egy Scapal szövetből megrendelt, prémiumkategóriájú öltönyre vagy éppen egy a legutóbbi Gatsby parti során nagyvonalúan nyereményként fölajánlott és tetszés szerint választható ruhára. A sors szeszélye folytán az utóbbiról magam is meggyőződhettem. Az én nevemet is „kihúzták a kalapból”: nyertem egy igencsak magas értékű utalványt. Választásom egy gyapjú kabátra esett, amelynek elkészítése során teljesen Szilvia ízlésére, szaktudására, megérzéseire hagyatkoztam. Amit „alkotott” – mert amit tesz, azt én alkotásnak, művészetnek tartom –, nem okozott csalódást, elvárásomat messze túlteljesítette; benne a négy szó, Elegancia, Érték, Minőség, Exkluzivitás ismét maradéktalanul ötvöződött egymással. Ezt mindenki maga is megítélheti a mellékelt fotók alapján.

Köszönöm Szilvia

Az, hogy egy ilyen színvonalú szabóság első osztályú anyagokból dolgozik, és ismeri a legújabb trendeket: szinte alapkövetelmény. Én azonban, mint nem is annyira új ügyfelük, nem erről szeretnék szólni. Engem sokkal inkább megfogott az a kedvesség, segítőkészség, rugalmasság és bizalom, amivel itt találkoztam. Komolyan veszik az ügyfeleknek szóló személyes tanácsadást és mindig megtalálják a megfelelő megoldást. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Toma Attila

Ha valóban az egyedire vágysz és nem elégszel meg az átlagossal, akkor ide érdemes betérned. Személyre szabott stílustanács mellett bővítheted ruhatáradat igazán minőségi darabokkal. Vendégként - mosolygósan- fogadnak, de az sem lehetetlen, hogy baráttá válsz. Szerintem Te is erre vágysz ?

Horváth József

Kedves Szilvia! Ígértem, hogy jelentkezem, amint felavattam új frakkomat, amit az Ön közreműködésével készíttettem. Ez most megtörtént, amikor hivatalos minőségemben vettem részt pápai misén a Szent Péter-bazilikában. Jelentem a frakk tökéletesen "működik".

Érszegi Márk

Gyönyörű, finom, fantasztikus minőségű anyagokból készülnek a zakók, öltönyök. A legújabb szabásvonal, olasz divat jelenik meg a kínálatban.Szilvi udvarias, figyelmes. Évek óta visszatérő vevők vagyunk a férjemmel, csak ajánlani tudom.

Góth Andrea

Férfi ember nem ír ilyet, más nem volt fel ajánlva.(imádom). Nagyon ajánlom minden eleganciát, igényes ruházatot kedvelő férfi társamnak. Szilvia nagyon kedves, szakmai hozzá állása profi. Ing, öltöny, cipőt, kiegészítők nála magas szinten és kifizethető áron.

Tardi Gábor

Hűvös esőben érkeztem, és jól esett a finom kávé a bársonyos társaságban. A próba ideje hamar elillant, s ahogy kiléptem az ajtón a nap már melegen ragyogott. Valami varázslat történt odakint is, idebent is…

Prekler József

Sok éve ügyfelük vagyok, számos minőségi ruházatot rendeltem már tőlük. A legjobban az tetszik, hogy maximális ügyfélélmény mellett, a legjobb szolgáltatást kaptam! A kedvenc szolgáltatásom az, hogy elegáns inget úgy tudok rendelni, hogy minden méretre készül, és figyelembe vették azt is például hogy a bal karomon egy nagyobb méretű sport órát hordok, és ott bővebb az ing ujja, valamint fel van hímezve az ingujjra a monogramom is. A legjobban azt szeretem, hogy a méretem el van mentve, és nincs szükség minden rendelésnél külön próbálni.
Szívből ajánlom őket mindenkinek!

Juhász Attila

Tökéletes hely arra, hogy egy új elegáns ruhadarab legyen a ruhatárad része, amit mindenki
megcsodál. Ezt elősegíti a hatalmas anyag választék, amiből mindenki talál magának valót és
segítenek abban, hogy egy minőségi ruhadarabbal távozzál. Mindenki a cégnél kedves és segítőkész emiatt biztos, hogy jó terméket kapsz.

Horváth Milán

Nagyon megvagyok elégedve a szolgáltatással és a termékkel, amit a Canissi csapatától kaptam! Esküvőmre csináltattam szmokingot, a hölgyek és a szabók segítőkészek, türelmesek, kedvesek és profik.

M. Márton

Életem első személyre szabott öltönye volt a Canissi-val. Kedves, megbízható és profi munkát
végeznek! Tökéletes lett a végeredmény! Csak ajánlani tudom!!!

Halasi Dominik

Nem is kérdés hogy innentől Kanizsai Szilvinél varratom az ingeimet… feszes, roppanós, finom anyagú ingeket kaptam. Köszönöm szépen!

Schindele Péter

Nagyvonalú elegancia, mértékadó stílus. Az egyik legjobb, hanem a legjobb méretes szabóság!

Neumann Péter

Régen szerettem volna egy TWEED zakót és itt gyönyörűen megcsinálták. Köszönöm

Dr. Óvári Győző

A hely, ahol a tökéletességre való törekvés találkozik a maximális ügyfélélménnyel, mindig jó hozzájuk visszatérni.

Szabó Ervin

Szuper, rugalmas és profi csapat, kifogástalan minőség!

Gótzy András

Elegancia és minőség! Egyedülálló kínálat!

Kovács Péter

Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várjuk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.


Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.