Igazító szabóság

Ahol az új személyre szabott és a régi újjá válik!

Egyre többször és többet foglalkoztat minket a ruhaipari fenntarthatóság. Hiszen a Canissi a minőség, az időtálló darabok és az elegancia mellett tette le a voksát. Kimondottan közel áll hozzánk a fenntarthatóság nézete és célunk, hogy egyre népszerűbbé tegyük ezt a fajta megközelítést, hiszen a valódi érték hosszútávon is érték.
Számunkra minden egyedi igénynek megfelelően készült zakó, ing, öltöny, szmoking valódi, kimagasló stílus élményt jelent, amely nem csak egy rövid szezon erejéig teszi boldoggá a tulajdonosát.
Ennek apropóján létrehoztuk a Canissi Igazító Szabóságot, ahol az igazítást igénylő darabok újra a fénykorukat élhetik és a gardróbunk kiemelt darabjaivá válhatnak újra.


Sok esetben a konfekció méret nem tökéletesen passzol az adott testalkathoz és a kifogástalan végeredmény érdekében ajánlott a személyre szabott igazítás. Célunk, hogy a régi öltönyöket megújítsuk, a kedvenc ruhadarabját igény szerint átalakítsuk, márkás nadrágjának és farmerének a hosszát Önre szabjuk.
Mind tudjuk, hogy a kifogástalan öltöny a részletekben rejlik, így mi kiemelt figyelmet szentelünk régi zakóinak és öltönyeinek a személyre szabott, kifogástalan megjelenésére.
Természetesen a hölgyekre is gondoltunk, hiszen szakmailag kimagasló szabóink – akik több, mint 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek – egyaránt vállalják női és férfi ruhadarabok igazítását.


A fenntarthatóság, a stílus, és az elegancia jegyében.