James Bond, a gentlemenek világa

James Bond, avagy 007-es ügynök minden idők egyik legmeghatározóbb és legmarkánsabb karaktere. Nincs olyan férfi, aki kicsit is ne szeretne James Bond tulajdonságokkal rendelkezni, és nincs olyan nő aki ne szeretné legalább egyszer James Bond figyelmét elnyerni.


1954-ben elsőként Barry Nelsont láthattuk a szerepben. 1963-ban Sean Conneryhez kötődött és vele kezdődött az ikonikus, lehengerlő, a Világ számára jól ismert James Bond történet, azóta töretlenül és kivétel nélkül a szerepet játszó színészek stílusdiktátorrá váltak. Ezt követte Bob Simmons, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, sokak kedvence Pierce Brosnan és az utánozhatatlan, ha úgy tetszik az igazi James Bond karaktert beteljesítő Daniel Craig.


James Bond kollekciónk a férfiasság, a gentleman és a szavakba nem önthető 007-es ügynök életérzés inspirálta, amely azok számára készült, akik szeretik, ha a mindennapjaik és főként különleges alkalmaik fűszerezve vannak stílus élménnyel.

Ceremónia zakóink, öltönyeink és csokornyakkendőink az úriemberek közkedvelt választása. A Canissi csapata nem ismer kompromisszumokat, amikor különleges eseményekről, estekről vagy összejövetelekről van szó…Vagy ha valaki épp a saját James Bond stílus pillanatára vágyik. A Canissi álmokat vált valóra!