Barion Pixel

The Art Of Tailoring

Rólunk

A Canissi márka 2017-ben nyitotta meg első üzletét, Budapest szívében, az art deco paradicsomába, a Markó utcába.  Ugyanebben az évben létrehozta első limitált férfi öltönyökből álló kollekcióját. 2021 májusában régen várt pillanat következett be, a Canissi debütált első női kollekciójával.A cég filózófiájának alapja a kézműves know-how. Az egyedülálló couture darabok vonalai és elemei a kultúrát és a történelmet rejtik magukban. Szakmai hátterét a professzionális csapatának és kiváló szabászmestereinek művészi precizitása biztosítja. Értékei a hordhatóság, a kényelem és az esztétikai tökéletesség. 

A márka megálmodója és tulajdonosa Kanizsai Szilvia, aki mélyen elhívatott szakmája és munkája iránt, számára a Canissi a művészet és a szabóság találkozása. Művészeti érdeklődése révén, az anyagok és textúrák szerelmese, szabadidejében szívesen fest olajképeket.

A Canissi küldetése a magyar öltözködési kultúra átformálása és világszínvonalúvá emelése.
Hiszünk abban, hogy a múlt a jelen és a jövő kéz a kézben jár, és a tapasztalat, a tudás és a csúcstechnológia együtt alkot egy egészet.

Büszkék vagyunk arra, hogy hazánkban a szabóságnak, mint szakmának hosszú idejű múltja van és mi ezt az örökséget hordozzuk a márkánkban. A Canissi nemcsak egy ruhadarab, a Canissi egy életérzés. Nemcsak egy brand, a Canissi egy közösség. Divatbemutatóinkkal összekötött rendezvényeinken nagy hangsúlyt fektetünk a jótékonyságra, az alapítványok támogatására.  

A fenntarthatóság számunkra lételem, amelyet a gyártásban is megvalósítunk. Minden darabot Magyarországon készítünk, ezzel is erősítve a hazai ipart és támogatva a hazai szakembereket. Ügyfeleinknek lehetőségük van behozni a korábban vásárolt darabjaikat és a gallérokat, valamint a kézelőket le tudjuk cserélni ezzel frissítjük és növeljük a ruha élethosszát. Továbbá Szabóságunkba bármilyen típusú ruhadarabot méretre alakítunk, így csökkentjük a divatipar ökológiai lábnyomát.

Szeretnénk újra kedvet teremteni az igényes öltözködéshez, a klasszikus eleganciához!
Látogasson el hozzánk, várjuk szeretettel!

Kanizsai Szilvia és a Canissi csapata

Canissi szabóság Kanizsai Szilvia

OUR PARTNERS

Hálásak vagyunk, hogy olyan együttműködő partnereink vannak akikkel hasonló értékrendet képviselve közösen karöltve valósítjuk meg jótékonysági rendezvényeinket. Az összefogás által alapítványokat segítünk, valamint nemes célok mellé állhatunk. Eddigi általunk támogatott alapítványok: SOS Gyermekfalvak, Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület, Várva Várt Alapítvány és a Heim Pál Gyermekkorház.

CUSTOMER RESPONSE

A személyre szabott elegancia élményével várjuk.

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová
minden kötelezettség nélkül várjuk Önt egy kellemes kávéra vagy teára.

Telefonos bejelentkezés:
+36 70 386 3204 / +36 70 386 3363

E-mailes bejelentkezés:
info@canissi.hu

Cím és nyitvatartás:
Budapest 1055 Markó u. 4.
H-P: 10-18 óráig
X

Töltse ki űrlapunkat és mi megajándékozzuk egy online katalógussal!

Ajándékozza meg szeretteit canissi élménnyel!