Barion Pixel

Legyél Te a Canissi luxusmárka új arca!

Legyél Te a Canissi luxusmárka új arca!

A Canissi magyar manufaktúrát 2017-ben alapította Kanizsai Szilvia. A márka egyedi méretre készített, és limitált szériás férfi, és 2021-óta női ruhákat készít a legmagasabb minőségi anyagokból, első osztályú szabászati tudással, a legkisebb részletekig kidolgozott figyelemmel és pontossággal. A márka elegáns, és üzleti körökben elvárt színvonalú öltönyöket, szmokingot, frakkot, inget, kosztümöket, estélyi ruhákat, és 2022-óta férfi cipőket készít, amelyben viselőjét a világ bármely pontján a legnívósabb körökben protokollárisan elfogadják. A Canissi küldetése, hogy a klasszikus elegancia a mai modern világban is jelen legyen, és a minőséget tartsuk szem előtt a mennyiségi fogyasztás helyett. A Canissi ruhák egy életre készülnek, névre szólóan, közös tervezéssel, a szín, az anyag, a gombok, és a kiegészítők kiválasztásával. 

 

A Canissi célja, hogy a fiataloknak is továbbadja a minőség, a klasszikus üzleti elegancia időtállóságát, a mögötte rejlő történelmi és szakmai tudást. Ezért, meghirdeti a lehetőséget, hogy egy egész napos fotózáson a jelentkezőkből kiválasztott civil modellek legyenek a Canissi 2023 tavaszi arcai! 

A jelentkezési feltételek:

Férfi:

Női:

A fényképes jelentkezéseket név, életkor, lakóhely, email cím és telefonszám megadásával 2023. február 20-ig erre az email címre várjuk: info@canissi.hu

Fontos információ: A lehetőséget meghirdető Canissi Hungary Kft. nem modellügynökség, nem közvetít és alkalmaz modelleket. A jelentkezések elbírálása privát cégként saját hatáskörű és a cég imidzsét, céljait szem előtt tartva szubjektív. Az együttműködés nem jár anyagi juttatással, feltétele egy közös megállapodás, amelyet mindkét fél saját döntési

képességének teljes birtokában elfogad, és aláír. A Canissi Hungary Kft. munkatársai a beérkezett jelentkezéseket és a fotókat személyes adatként kezelik, harmadik félnek nem adják át. Az elkészült fotókat időkorlát nélkül ezeken a felületeken publikálhatja:

A beérkezett jelentkezések mennyiségétől függően a Canissi Hungary Kft. munkatársai fenntartják a jogot, hogy a kiválasztott civil jelentkezőknek válaszoljanak, felvegyék velük a kapcsolatot, a sikertelen jelentkezőket nem kötelesek értesíteni. A Canissi Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy többkörös kiválasztást tartson, és a döntéshozatal előtt akár többször is felvegye a kapcsolatot a jelentkezővel. A kiválasztott jelentkezőket e-mailen és telefonon értesíti ki. Amennyiben a kiválasztott jelölt nem észleli az értesítést, és nem reagál egyik platformon sem, úgy utólagosan nincs lehetősége semmilyen igényt támasztani a Canissi Hungary Kft.-vel szemben. 

Várjuk a jelentkezéseket, 

üdvözlettel: A Canissi csapata

Csatlakozz Te is a Canissi kampányarcai közé!

 

ÜGYFELEINK MONDTÁK

A személyre szabott elegancia élményével várjuk.

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová
minden kötelezettség nélkül várjuk Önt egy kellemes kávéra vagy teára.

Telefonos bejelentkezés:
+36 70 386 3204 / +36 70 386 3363

E-mailes bejelentkezés:
info@canissi.hu

Cím és nyitvatartás:
Budapest 1055 Markó u. 4.
H-P: 10-18 óráig
X

Töltse ki űrlapunkat és mi megajándékozzuk egy online katalógussal!

Ajándékozza meg szeretteit canissi élménnyel!